7. marca 2012
Tagliatelle s Paradajkami a Olivami
4 osoby
príprava 15 minút
350g zelených špenátových cestovín tagliatelle
2x 400g konzervy drvených lúpaných paradajok
1x 350g konzerva čiernych olív
1 polievková lyžica olivového oleja
1 strúčik prelisovaného cesnaku
3 čajové lyžičky sušenej bazalky
(alebo nasekanej čerstvej bazalky)
morská soľ
čerstvo nastrúhaný parmezán
1. Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme, pokvapkáme olivovým olejom a premiešame
2. Na hlbšej panvici rozohrejeme olej, pridáme cesnak a chvíľku smažíme
3. Pridáme paradajky, olivy, bazalku a soľ, premiešame a privedieme do varu
4. Povaríme cca 1 minútu a zmiešame s cestovinou
5. Vrch posypeme parmezánom
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
mnam<3
OdpovedaťOdstrániť