22. januára 2012

Grilovaná Zelenina

4 osoby
príprava 30 minút

500g zemiakov v šupke, umytých a nakrájaných na kocky
1 baklažán nakrájaný na kocky
1 cuketa nakrájaná na kocky
2 farebné papriky nakrájané na kocky
100g baby mrkvy
4 polievkové lyžice oleja
morská soľ
čierne korenie

1. Rúru vyhrejeme na 180°C
2. Zemiaky umyté v šupke, nakrájané privedieme do varu v osolenej vode a varíme cca 1-2 minúty, zlejeme
3. Všetku zeleninu premiešame v mise s olejom, soľou a korením
4. Vysypeme na pekáč a pečieme v rúre cca 15 minút

Tip: Podávame samotne s jogurtovým dressingom, alebo ako prílohu k tofu,sójovému mäsu, či grilovanému hermelínu.  Výborná je grilovaná zelenina s arabským pita chlebom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára