17. novembra 2011

Baklažánové Bruschetty

4 osoby
príprava 15 minút

1 veľký baklažán nakrájaný na kolieska
4 polievkové lyžice olivového oleja
4-8 krajcov celozrnného chleba
2 veľké paradajky nakrájané na kolieska
250g mozzarelly nakrájanej na kolieska
soľ a čierne korenie
4 polievkové lyžice pesta

1. Rúru vyhrejeme na 180°C
2. Baklažán osolíme,okoreníme, zľahka potrieme olivovým olejom a na panvici opečieme krátko z oboch strán
2. Chlieb opečieme na sucho na teflónovej panvici z oboch strán do zlata, vyberieme a na každý chlieb natrieme pesto, položíme kolieska baklažánu, paradajky a mozzarelly
3. Dáme zapiecť do rúry, kým sa mozzarella neroztápa
4. Pri podávaní na vrch pridáme ešte trocha pesta

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára