3. februára 2012
Praženica z Tofu
4 osoby
príprava 10 minút
3 balíčky bieleho tofu
2 cibule nakrájané najemno
1-2 polievkové lyžice oleja
cca 1/2 čajovej lyžičky mletej červenej papriky (množstvo prispôsobime podľa chuti)
cca 1/2 čajovej lyžičky kurkumy
morská soľ
1. V hlbokom tanieri vidličkou roztlačíme tofu
2. Na panvici rozohrejeme olej, chvíľu opečieme cibuľu
3. Pridáme tofu, červenú papriku a kurkumu a dobre zamiešame, osolíme a necháme cca 2 minúty prehriať, podávame
Tip: Môžme ku koncu vmiešať trocha zeleného šalátu (napríklad rukolu, polníček, alebo rôzny mix)
Tip: Výborne chutí aj s čiernymi olivami
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Ja robievam z droždia a tofu drožďovú nátierku :)
OdpovedaťOdstrániť