20. decembra 2011
Špagety s Maskarpone a Špenátom
4 porcie
príprava 20 minút
300g špagiet
100g čerstvého špenátu
250g mascarpone izbovej teploty
3 polievkové lyžice pesta
25g čerstvo nastrúhaného parmezánu
čierne korenie
1. Uvaríme špagety v osolenej vode
2. Kým sa varia špagety, vo väčšej mise zmiešame špenát, mascarpone a pesto, a okoreníme
3. Do zmesi pridáme uvarené a ešte horúce špagety a riadne premiešame
4. Podávame posypané parmezánom
5. Ak sú špagety príliš "suché", môžme podľa potreby pridať trocha olivového oleja alebo trocha horúcej vody
Tip: Výborná je aj verzia s rukolou, postup je rovnaký iba špenát nahradíme rukolou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára