13. decembra 2011
Rýchla Zeleninová Polievka so Šošovicou
4 porcie
príprava 20 minút
1x 350g mrazenej polievkovej zeleninovej zmesi
1x 425ml konzerva šošovice
4 polievkové lyžice oleja
4 šálky vody
4 čajové lyžičky sušeného polievkového základu
1 polievková lyžica petržlenovej vňate nasekanej
1. V hrnci rozohrejeme olej a na prudkom ohni opečieme zeleninu za stáleho miešania asi 5 minút
2. Zalejeme vodou s polievkovým základom, privedieme do varu a varíme 10 minút, kým zelenina nezmäkna
3. Pridáme šošovicu a povaríme ešte 1 minútu, aby sa šošovica prehriala
4. Podávame posypané petržlenovou vňaťou
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára