4 porcie
príprava 20 minút
1 šálka krájaných lúpaných paradajok ( z konzervy)
3 polievkové lyžice oleja
2 strúčiky jemne posekaného cesnaku
2 šálky bielej fazule z konzervy alebo dopredu uvarenej
1 mäsitá červená paprika nakrájaná na kocky
4 šálky vody
3 lyžičky sušeného polievkového základu Alnatura
sušená alebo čerstvá bazalka
2 polievkové lyžice parmezánu, (pre bezmliečnu verziu nepoužijeme)
1. V hrnci zohrejeme olej, pridáme papriku a fazuľu a 2 minúty opekáme
2. Pridáme cesnak, podlejeme paradajkami a chvíľu opečieme
3. Pridáme vodu s bujónom alebo polievkovým základom
4. Podávame, môžme posypať bazalkou alebo parmezánom
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára